Garažna vrata

Skupina Hanus je specializirana v proizvodnji sekcijskih garažnih vrat že mnogo let. Naše poslanstvo je izdelati in ponuditi stranki kakovostnejša vrata od ostalih ponudnikov. Zato  smo prepričani, da boste kmalu ugotovili, da so naše tehnične prednosti izjemne, dobavni roki kratki, poslovni odnosi s strankami korektni poleg tega pa nas odlikujejo ugodne cene. Vedno stojimo za kakovostjo naših izdelkov in posledično tudi z uporabniki naših izdelkov.

Paneli so izdelani iz vroče cinkane pločevine ter prašno barvane, polnjene z CFC poliuretanskim polnilom, kar daje vratam dobri toplotni koeficient (k = 0, 60W/m2K) in odpornost na vremenske vplive.

Lamele so med seboj zatesnjene z posebno gumijastim tesnilom, ter oblikovane v posebno obliko medsebojnega ujemanja.

Pri panelnih vratih se uporablja polnilo, ki zagotavlja izolacijo in ščiti prostor pred različnimi vremenskimi pogoji. Našo zagotovilo je, da garantiramo, da se vgrajena vrata ne bodo deformirale pri temperaturah od -40 do + 50 stopinj C, kar pomeni kar 90 stopinj C razlike.

Za panele daljših kot 5 metrov vgradimo posebne ojačitve v notranjosti, da ne bi prišlo do deformacij. S tem so vrata še močnejša in trpežnejša.

Vsa sekcijska panelna vrata imajo vgrajeno posebno zaščito pred priprtjem in poškodovanjem rok in prstov Hand-push sistema.

Vrata so vodeno preko 2 priloženih daljinskih upravljalnikov ali preko tipkovnice nameščene na notranji ali zunanji strani zidu.

Mehanski deli :
Vsi mehanski deli in zaključki so galvanizirani iz posebnega nerjavečega jekla. Nekateri deli so tudi aluminijasti zaradi boljše prevodnosti in toplotne izolacije. Narejeni so po mednarodnih zahtevah strojne opreme.

Izbira kakovostnega jekla :
Materiali za pločevino, vodila, vzmeti in ostalo opremo se večina nabavlja pri svetovnem znanem proizvajalcu pločevine Thyssen Krupp Group. Materiali tega proizvajalci so antikorozijski, trajni, poleg tega pa še očem prijetni.

Večslojno površinska obdelana pločevina :
Vsa pločevina se naknadno v treh korakih še dodatno obdela, zaradi čim višje kakovosti in obstojnosti.

Natančna izdelava :
Mehanski deli so izdelani po strogih mednarodnih zahtevah, zakar jih krasi odlična natančnost in lastnosti polizdelkov, ki posledično pripeljejo do končnega produkta in sicer sekcijskih garažnih vrat, katera med obratovanjem delujejo tiho in zanesljivo skozi celotno življenjsko dobo.

Odlično ravnovesje sistema :
V skladu s predpisi in površini vrat, izračunamo obremenitve, ki nastanejo pri točno določenih vratih. Najpomembnejša pri delovanju in zagotavljanju ravnovesja je dovolj močna vzmet, ki deluje po pogojem ravnovesja, kar pa pomaga dejanski daljši življenski dobi izdelka.

Vodila :
So izdelana iz vroče cinkanih profilov po katerih tečejo dvojna ležajna kolesa, kar zagotavlja tiho in mirno odpiranje in zapiranje vrat, za kar tudi dodatno poskrbijo aluminijasti tečaji. Vsi ostali elementi vrat so, bodisi iz aluminijevih zlitin ali pa vroče cinkanih materialov kar zagotavlja dobro zaščito pred rjavenjem in vplivi okolice.

Daljinski upravljalec :
Je v osnovi tro kanalni kar pomeni da lahko z enim daljincem odpirate dvoje vrat. Pri nakupu vrat sta priložena dva upravljalca. Po potrebi odpiranja večih vrat je imamo tudi štiri kanalne upravljalce za odpiranje do štirih vrat.

Dodatki za  vrata :
Na vašo željo vgradimo tudi razne motive oken v garažna vrata za lepši izgled.

 

Vse pravice pridržane @ super-okno.si